930X122 MAIA

smurd

SMURD ÎN PIAȚA „MILEA” (GALERIE FOTO)

SMURD în Piața „Milea”. Ieri și astăzi, Caravana SMURD “Fii pregătit!” a poposit în Piața „Vasile Milea” din centrul Piteștiului.

Citiți și: Ce spune Poliția despre administratorul de 30 de ani rănit grav

Într-un centru mobil construit special pe structura unui TIR, toți cei interesați au putut participa la cursuri de instruire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență (cutremure, inundații, incendii). Adulți (bunici, părinți) și copii au asistat la exercițiile demonstrative. Cursurile au fost predate cu profesionalism de reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Sala de școlarizare din incinta centrului mobil are o capacitate de 40 de locuri și este dotată cu toate echipamentele medicale şi de prim ajutor, cu dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, care permit instruirea eficientă a cursanţilor în cele mai noi tehnici de acordare a primului ajutor.

Citiți și: Accident pe Autostrada A1! Trei mașini s-au lovit

Aceasta este cea de-a XXVI-a oprire a Caravanei SMURD “Fii pregătit!” într-un oraș din România. În perioada următoare traseul centrului mobil de instruire va trece prin Ploiești (10-11 decembrie), Giurgiu (17 decembrie) și Alexandria (18 decembrie). Caravana este un proiect al Fundației pentru SMURD, derulat cu susţinerea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi finanțat cu sprijinul fundației unui operator de telefonie mobilă. (Sursă foto: ISU Argeș)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90