EcoMoto 930×122

Arges

PROGNOZA_METEO

SOARE SAU PLOI DE PAȘTI? CE SPUN METEOROLOGII

Astăzi Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a comunicat estimările de vreme pentru perioada 25 aprilie – 8 mai 2016. Cum va fi vremea în următoarele zile și de Paști în regiunea Muntenia și județul Argeș?

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Potrivit estimărilor, răcirea vremii va continua până în noaptea de marți spre miercuri, 26 spre 27 aprilie. Va fi o noapte cu o temperatură de până la 3 grade Celsius. Izolat vor exista chiar și condiţii de brumă. Mâine, 26 aprilie, temperatura maximă diurnă ar urma să nu depășească 11 grade Celsius.

Apoi, până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, valorile termice diurne se vor menţine apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu o medie a maximelor de 18 – 21 de grade, informează ANM. Și temperaturile nocturne vor crește ulterior nopții de 26 spre 27 aprilie, urmând ca până pe 8 mai să se situeze între 5 şi 9 grade Celsius.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Conform estimărilor de vreme date publicității azi de ANM, în regiunea Muntenia și județul Argeș va ploua pe arii extinse şi moderat cantitativ în intervalele 25 – 26 aprilie şi 1 – 3 mai (adică exact de Paști!) şi posibil pe 29 aprilie, iar ploi în general slabe se pot semnala în fiecare zi, cu precădere pe parcursul celei de-a doua săptămâni.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90