EcoMoto 930×122

băut

ȘOFER BĂUT PE DN 73, URMĂRIT ȘI PRINS DE POLIȚIȘTI

S-a întâmplat în noaptea de 30 septembrie spre 1 octombrie pe DN 73 Pitești-Câmpulung Muscel, pe raza comunei argeșene Schitu Golești.

Citiți și: Accident în Argeș, pe un drum foarte circulat!

Un șofer a fost văzut de polițiști depășind cu autoturismul său coloana de mașini staționate regulamentar la un semafor electric instalat temporar pentru protejarea lucrărilor care se execută pe acest drum. Șoferul, care circula dinspre Câmpulung către Pitești, pur și simplu a ignorat semnificația culorii afișate de semafor, a anunțat astăzi Biroul de Presă al Poliției argeșene.

Potrivit sursei citate, polițiștii din Schitu Golești au pornit cu autoturismul de serviciu în urmărirea individului. L-au oprit în trafic pe raza comunei Mihăești.

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

Este comuna în care locuiește șoferul, F.D.G., în vârstă de 33 de ani.

Biroul de Presă al Poliției Argeș precizează că acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung. Acolo i-a fost recoltată o probă biologică de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Rezultatul: era băut.

Polițiștii i-au întocmit dosar de cercetare penală pentru șofat sub influența băuturilor alcoolice și i-au reținut permisul auto. Pentru următoarele 30 de zile individul va fi pieton. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90