Donaris 930 x 122

Arges

ȘOFER BĂUT, PRINS AZI DE POLIȚIE PE STRADA GĂVANA

La sfârșitul acestei săptămâni polițiștii Serviciului Rutier Argeş şi ai Biroului Rutier Piteşti au dat 272 de amenzi, însumând aproape 55.000 de lei, au reţinut 28 de permise de conducere și au întocmit câteva dosare de cercetare penală, în special pentru șoferi băuți.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Unul dintre ei a fost oprit în trafic de către polițiștii rutieri în această dimineață, în jurul orei 5:35, pe strada Găvana din Pitești. În vârstă de 34 de ani, piteștean, șoferul conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost dus la Spitalul Județean de Urgență pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei. Individul s-a ales cu dosar penal, fapta sa fiind pedepsită de lege cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

Citiți și: Șoferii, obligați să reducă viteza! Amenzi uriașe!

Cazuri similare, cu șoferi băuți din București, Costești, Mioveni sau comuna Valea Iașului, s-au consumat în acest weekend pe șoselele din Argeș.

Băut era și conducătorul unui moped care circula ieri pe un drum pe raza comunei argeșene Recea. Individul, în vârstă de 63 de ani, nu are nici permis auto. Bărbatul a pierdut controlul direcției de mers și a intrat cu mopedul în gardul unui imobil.

A scăpat doar cu răni ușoare. I-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3