930×122 CAPRA 5

curtea de arges

ȘOFER CĂZUT ÎN CANAL

Incident în această dimineață la un control de rutină al Registrului Auto Român (RAR) și al Poliției Rutiere.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Un șofer a fost oprit în trafic pe strada Râmnicu Vâlcea din Curtea de Argeș. Potrivit primelor informații, șoferul ar fi devenit agitat și pur și simplu ar fi rupt-o la fugă. S-ar fi împiedicat și ar fi căzut într-un canal pluvial, într-un pârău, de la o înălțime de circa 5 metri. Se pare că este rănit. Vom reveni cu detalii.

UPDATE 1: Șoferul, care conducea un Volkswagen Golf 3, are 53 de ani și este din comuna argeșeană Cepari. La fața locului a intervenit un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeș, care l-a scos pe șofer din pârâu. Acesta a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Municipal din Curtea de Argeș și este supus unor investigații medicale. Există suspiciunea că ar avea fractură de bazin. Încă nu se știe motivul gestului său.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

UPDATE 2: Autoritățile l-au amendat pe șofer cu 1.750 de lei, fiind acuzat de refuz de legitimare, de nerespectarea indicațiilor polițistului rutier și de conducere a unui autovehicul care nu ar corespunde tehnic. (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA