930 x122 grota rece

politia

ȘOFER PENAL PE BULEVARDUL BĂLCESCU

Șofer penal pe bulevardul Bălcescu. Pe parcursul a 24 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au dat în jur de 140 de amenzi. Valoarea lor s-a ridicat la aproape 34.000 de lei. De asemenea, polițiștii au reținut 7 permise de conducere.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Una dintre abaterile grave constatate a fost șofatul sub influența băuturilor alcoolice. De exemplu, un șofer în vârstă de 51 de ani a fost prins băut la volan pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel, în comuna Schitu Golești. Șoferul autoturismului, din Schitu Golești, s-a ales cu dosar de cercetare penală, întocmit de poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung.

Polițiștii, de această dată de la Biroul Rutier Pitești, au avut de rezolvat și un caz de șofer care conducea un autoturism neînmatriculat. S-a întâmplat pe bulevardul Nicolae Bălcescu (foto) din Pitești. Și acestui șofer, de 42 de ani, din comuna Albota, i s-a făcut dosar penal. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90