930 x122 grota rece

Arges

ȘOFERII BEȚI ȘI VITEZOMANII, „ȚINTĂ” ÎN MINIVACANȚA DE 1 DECEMBRIE

În minivacanţa de 30 noiembrie și 1 decembrie în județul Argeș peste 230 de poliţişti acţionează zilnic suplimentar față de numărul curent de forțe de ordine.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Dintre ei, 141 sunt poliţişti de ordine publică, 51 de la rutieră şi 38 de la celelalte structuri: poliţia transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă („mascații”) şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

În această perioadă 84 de patrule de siguranţă publică, dintre care 5 pedestre şi 79 auto, acționează în Argeș pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

De asemenea, Poliţia Rutieră are agenți de circulație pe întreaga reţea de drumuri din județ pentru depistarea șoferilor care conduc cu viteză mare sau băuți. Pe perioada minivacanței sunt folosite 11 aparate radar.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3