New Profesional Consult 930 x 122

ajutor

Subventie-caldura_1

START LA DEPUNEREA CERERILOR PENTRU AJUTORUL DE ÎNCĂLZIRE

Piteștenii săraci vor primi și pentru sezonul rece care se apropie un ajutor în bani pentru cheltuielile cu încălzirea locuinței. Ajutorul va fi acordat în contul perioadei 1 noiembrie 2014-31 martie 2015. Primăria anunță că luni, 6 octombrie, va începe acțiunea de primire a cererilor și a declarațiilor pe proprie răspundere din partea piteștenilor (singuri sau familii) care au dreptul la ajutorul respectiv.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Cei ale căror locuințe sunt încălzite cu gaze naturale, lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri trebuie să depună documentele la unul dintre următoarele trei centre de încasări de taxe și impozite locale: centrul de la Casa Cărții, centrul din zona Gară Sud sau centrul din cartierul Găvana, de pe bulevardul 1 decembrie. Programul centrelor va fi următorul: luni, marți și miercuri între orele 8 și 15:30, joi între 8 și 18, iar vineri între 8 și 12:30.

Cei ale căror locuințe sunt încălzite cu agent termic trebuie să depună documentele, fie individual, fie prin intermediul asociațiilor de proprietari sau chiriași din care fac parte, la sediul de pe Calea București (din zona Podul Viilor) al societății Termo Calor Confort sau la centrele de colectare ale acesteia situate la punctele termice 902, 404, 510, 602, 802 și 1.007. Programul va fi următorul: luni, marți și miercuri între orele 8:30 și 15:30, joi între 10 și 17, iar vineri între 8 și 12.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90