New Profesional Consult 930 x 122

maxi-taxi

STAȚIE DE MAXI-TAXI, MUTATĂ. OAMENII PROTESTEAZĂ

Oamenii reacționeză și protestează după ce stația de maxi-taxi și autobuze de pe strada Ion Câmpineanu, din zona Centrului de Diagnostic și Tratament din Pitești, cu transport către Mioveni, a fost desființată și mutată în zona CNCD.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

”Sunt sigură că cetățenii navetiști care v-au votat, domnule primar, se bucură de alegerea făcută! Tot așa, dom’ primar… faceți numai bine!”, este o parte din mesajul postat pe un site de socializare de una dintre persoanele revoltate din cauza măsurii luate de conducerea administrativă a municipiului Pitești.

Mesajul, adresat primarului Cornel Ionică, a provocat discuții pe site-ul de socializare, oamenii exprimându-și nemulțumirea și cerând municipalității explicații și soluții.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Pe lângă faptul că nu s-a oferit o alternativă pentru cei aproximativ 2.500 de navetiști afectați, aceștia sunt nemulțumiți și de costul transportului Pitești-Mioveni, dar și din cauza faptului că au de mers pe jos 2 km pentru a ajunge în centrul orașului. ”Plătim 10 lei dus-întors de la Pitești până la Mioveni și „bonus” avem 2 km de mers pe jos până în Centru. Bătaie de joc! Rușine lor!” este una dintre reacțiile celor care au adăugat comentarii la mesajul postat pe Facebook.

De asemenea, oamenii i-au cerut public primarului Ionică explicații cu privire la alegerea făcută recent: ”Poate ne răspunde!”, ”Îl provoc public! Nu cred că are curaj!”. (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • COSEREA SORIN spune:

    O hotarire de tot …., asa suntem tratati de clasa politica, un …. de primar cu …. in loc de creier, are idei de …., si eu fac naveta din STEFANESTI la PITESTI si retur, si multa lume, copiii incep scoala………..Se putea sa o lase ca o simpla statie, doar treceau pe acolo, dar cu prostul nu trebuie sa-ti pui mintea ca se crede destept

  • Stația de maxi taxi poate fi mutată la intrarea str Trivale, deoarece
    1.Strada are o mare lărgime și permite traficul
    2. Nu deranjeză pe nimeni această activitate
    3. Este centrală
    4. Este în folosul elevilor

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3