930X122 MAIA

parcare

STRADĂ DIN PITEȘTI, INTERZISĂ PIETONILOR

Stradă din Pitești, interzisă pietonilor. Strada Livezilor din Ceair este încă o dovadă a haosului provocat în Pitești de insuficiența locurilor de parcare, de lipsa serviciului de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar, de impotența Poliției Locale și de comoditatea sau chiar indolența conducătorilor auto.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Deși Primăria a amenajat locuri de parcare pe o parte a străzii (foto 2), „sacrificând” trotuarul, numărul lor nu este îndestulător. Pe partea opusă, trotuarul este ocupat de mașini. Șoferii își parchează autoturismele de-a latul trotuarului, din carosabil până în gardurile caselor din zonă, făcându-l inaccesibil pentru pietoni (foto 1).

Amintim că în urmă cu doar câteva luni, pe strada Livezilor, pe care locuiește și consilierul municipal Dănuț Dinu, a fost instituit sens unic.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA