EcoMoto 930×122

politia

APLICAȚIE DE TOP PENTRU ȘOFERI

Aplicație de top pentru șoferi. Cea mai populară aplicație pentru navigare și informații din traficul rutier bazată pe comunitate, Waze, a fost actualizată și aduce câteva noutăți interesante pentru toți șoferii care o folosesc pentru a obține itinerarii și informații despre radare.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Astfel, aplicația Waze pentru iPhone și iPad le permite acum utilizatorilor să trimită rapoarte despre trafic, accidente și Poliție chiar și atunci când dispozitivele mobile nu le sunt conectate la o rețea celulară ori Wi-Fi. De asemenea, Waze îi va ajuta pe șoferi să nu își mai „piardă” mașina prin parcări, cu ajutorul funcției de marcare pe hartă a locului în care au parcat.

În plus, noua versiune a aplicației este capabilă să afișeze virajele care urmează, astfel încât șoferii să știe din timp unde și ce viraj vor trebui să ia. Accesând lista cu „Viraje următoare” și selectând unul dintre aceste viraje, Waze va afișa pe hartă locul în care se află mașina. (Sursa: itutorial.ro)

Citiți și: ”Benzinarii” nu se mai satură! Șoferi revoltați!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3