930×122 CAPRA 5

curs

SUPER CURS DE MACHIAJ! (GALERIE FOTO)

În această lună va demara o nouă sesiune a cursului de machiaj (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj) oferit de Profesional New Consult.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Este un curs care îşi propune să asigure cunoştinţele necesare în domeniu pentru toate persoanele pasionate să practice această activitate în saloanele de specialitate sau individual acasă sau care pur şi simplu vor să învețe să se automachieze profesional.

Important de ştiut este faptul că la finalul cursului se oferă diplome acreditate, care vă dau posibilitatea angajării în domeniu sau chiar deschiderea propriei afaceri atât în ţară, cât şi în străinătate, diplomele fiind valabile şi în afara României, având în vedere că sunt recunoscute şi poartă însemnele ministerelor Muncii şi Educaţiei.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

În cadrul cursului sunt abordate teme teoretice şi practice privind machiajul de zi, machiajul de seară, machiajul de ocazie, noţiuni despre folosirea corectă a instrumentarului din trusa de machiaj, evitarea greşelilor cel mai des întâlnite în tehnica machiajului și dezvoltarea imaginaţiei şi pasiunii pentru această frumoasă profesie.

Noţiuni basic şi semiadvanced de machiaj de zi, machiaj de seară, smokey eyes, tendinţele momentului, combinaţiile ideale, forma feţei, modul de aplicare a fondului de ten şi a bazei pentru machiaj, toate pot fi ȋnsuşite doar ȋn cadrul unui curs profesional, așa cum este cursul de machiaj (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj) organizat de Profesional New Consult ȋn perioada următoare.

Alături de formatori specialişti, veţi însuşi tainele machiajului, noţiuni utile în viitoarea carieră ȋn domeniu sau doar pentru a vă automachia ȋn oglindă. Oferit la preţul de 650 de lei, cursul de machiaj (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj) asigură spaţii de studiu la standarde înalte, materiale de lucru de calitate, utilizate în saloanele profesionale, precum şi un suport de curs elaborat.

Noţiuni teoretice, dar mai ales practice sunt, așadar, ceea ce definește în mod evident un curs profesional, curs ce poate fi urmat accesând linkul (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj) sau adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult:

Telefon: 0784.045.025, 0784.333.777, 0744.974.775

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro.

Sediu: Pitești, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângă Guiness Pub.

De asemenea, cursul este organizat şi în Bucureşti (număr de telefon: 0786.33.100), Braşov (0760.031.178) și Vâlcea (0765.708.877).

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Stilist Protezist Unghii (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii)

Curs Tehnician Maseur (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj)

Curs Cosmetică (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica)

Curs Coafor (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor)

Curs Frizerie (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3