930×122 CAPRA 5

centrul cultural mioveni

SUPER FESTIVAL-CONCURS ÎN MIOVENI: TERMEN PRELUNGIT PENTRU ÎNSCRIERI

După cum v-am mai informat, în perioada 14-16 octombrie în Mioveni, la Casa de Cultură a Sindicatelor “Dacia”, va avea loc festivalul-concurs de muzică ușoară “Laleaua de Aur”, competiție ajunsă la ediția a IX-a.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Local, Primăria și Centrul Cultural Mioveni și Casa de Cultură a Sindicatelor “Dacia”.

Concurenții vor avea vârste cuprinse între 6 și 25 de ani. Prin urmare, festivalul-concurs va fi împărțit în două secțiuni: „Laleaua de Aur Junior” (pe 14 octombrie, pentru cei cu vârsta între 6 și 14 ani) și „Laleaua de Aur” (pe 15 octombrie, pentru concurenții cu vârsta între 15 și 25 de ani).

Citiți și: Spectacol de mare clasă!

În ultima zi a festivalului, pe 16 octombrie, de la ora 18, se vor desfășura gala laureaților și un recital. Premiile oferite de organizatori vor consta în trofee și bani și vor fi oferite pentru fiecare categorie  în parte.

Înscrierile pentru secțiunea 15-25 de ani s-au încheiat pe 25 august. Câștigătorii preselecției vor fi anunțați pe 3 septembrie.

Noutatea este că în ceea ce privește secțiunea 6-14 ani termenul pentru înscrieri s-a prelungit până pe 25 septembrie, au anunțat astăzi organizatorii. Este noua dată până la care toţi cei interesați și care corespund categoriei de vârstă trebuie să-și anunțe intenția de participare la concurs pe adresa Mioveni, strada Tudor Mușatescu, bloc V2, B, parter sau la e-mail laleauadeaur@yahoo.com.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA