NOR CURIER 930X122

cavalerii vinului

SURPRIZĂ ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI

Sâmbătă, 7 mai 2016, piteștenii vor avea parte de un eveniment deosebit. Ordinul European al Cavalerilor Vinului – Legatul Pitești va organiza o ceremonie de acreditare de noi membri.

Citiți și: Eroii din spatele medaliilor: Povești de curaj și salvare, de Ziua Națională a României

Programul ceremoniei, o ceremonie cum rar se poate vedea în Pitești, va debuta la ora 15:45 cu o întâlnire în Piața „Vasile Milea”. De la ora 16 și până la 16:30 va avea loc o deplasare a participanților pe Strada Mare, între Piața „Milea” și Piața Primăriei. Cavaleri ai vinului vor defila călare, în vestimentație specifică, acompaniați de muzică de fanfară. La ora 16:30 cavalerii vor fi întâmpinați de oficialități ale Primăriei Pitești. Ceremonia de acreditare de noi membri se va desfășura în sala de ședințe a Consiliului Local, între orele 16:45 și 17:45.

În cursul serii, la un cunoscut restaurant din oraș, membrii Ordinului din Legatul Pitești și invitații acestora vor organiza o acțiune caritabilă. Banii adunați vor fi donați taberei din Pucioasa destinată copiilor bolnavi de cancer.

Citiți și: CADRE DIDACTICE SĂRBĂTORITE ÎN MIOVENI

Ordinul European al Cavalerilor Vinului este o organizație culturală cu peste 5.000 de membri în 27 de țări.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90