NOR CURIER 930X122

autism

SUTE DE OAMENI AU DANSAT ÎN PITEȘTI PENTRU COPIII CU AUTISM! VEZI VIDEO DE SENZAȚIE!

Sala Sporturilor din Pitești a “dansat’ aseară din toate încheieturile. Alexandra Tomulescu, studenta de la Universitatea Pitești care este instructor de zumba, și-a mobilizat prietenii și colegii, de asemenea instructori profesioniști, pentru un spectacol în folosul copiilor cu autism. Au răspuns invitației Roxana Copaci, Andrei Oşanu, Roxana Ioja, Lucian Barb, Emil Fugaru, Lidija Mitrojevic, Ramona Nemeş, Ana Stanciu, Mihaela Rădulescu, Ana Vlad, Cristina Hagiescu și Alina Duma. Timp de 90 de minute sute de oameni au dansat în scop caritabil. S-a strâns suma de 11.166 de lei, bani care au fost predaţi Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism Argeș.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

„Sunt foarte mulţumită! Este un al doilea eveniment al Asociaţiei Părinţilor cu Autism Argeş, unul reuşit. Vreau să le mulţumesc din suflet tuturor partenerilor, colaboratorilor, tuturor instructurilor prezenţi la acest eveniment și cursanţilor care au dansat pe ringul de dans alături de noi. Le mulţumesc din suflet!”, spune Andreea Badea, cea care conduce Asociaţia Părinţilor cu Autism Argeş. „Pur şi simplu nu am cuvinte să descriu ce nebunie a fost aseară în Piteşti! Le mulţumesc tuturor oamenilor care au venit de departe să mă susţină la acest eveniment! Vă mulţumesc pentru sprijinul acordat! Sunteţi nişte oameni de nota 10. Vă doresc ca gestul vostru să vi se întoarcă înzecit!”, afirmă, la rândul ei, Alexandra Tomulescu. La eveniment a fost prezent şi Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş. Tecău le-a înmânat diplome tuturor instructorilor de zumba.

Precizăm că Asociația, care are în grijă 24 de copii cu autism, se va muta, cel mai probabil în primăvara anului viitor, într-un nou sediu, sediu situat în incinta Colegiului Tehnic „Dimitrie Dima” din cartierul piteștean Războieni.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3