930 x122 grota rece

12 ani

TÂLHAR LA 12 ANI

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Curtea de Argeş au continuat cercetările într-un dosar penal cu acuzație de tâlhărie și au dat de urma autorilor. Toți trei sunt din Curtea de Argeș: unul are 31 de ani, un altul – 22, iar un al treilea, atenție!, 12 ani!!!

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Cei trei sunt bănuiţi că pe 26 noiembrie ar fi tâlhărit în Curtea de Argeş un bărbat. Prin violenţă, i-ar fi luat bărbatului 250 de lei şi 20 de bonuri de masă în valoare de 180 de lei.

Doi dintre cei trei, respectiv adulții, au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar apoi arestați preventiv pentru 30 de zile. Hotărârea este a Judecătoriei Curtea de Argeș. Amândoi au fost încarceraţi în arestul din Pitești al Poliției Argeș pentru tâlhărie.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Pentru că are doar 12 ani, minorul implicat nu răspunde penal.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3