930×122 CAPRA 5

Pitesti

TÂLHĂRIE LÂNGĂ „DAVILA” – SUSPECT REȚINUT

Poliţiştii piteșteni de la Biroul de Investigaţii Criminale au continuat cercetările într-un dosar penal de tâlhărie, găsind un suspect: un individ în vârstă de 28 de ani din comuna argeșeană Bascov. Bărbatul este bănuit că pe 21 mai 2016, în jurul orei 7, ar fi pătruns în incinta unei săli de jocuri din zona Teatrului „Alexandru Davila” din Piteşti şi prin violenţă asupra unei angajate ar fi sustras 200 de lei. S-ar fi mulțumit cu această sumă pentru că încasările din ziua precedentă ar fi fost deja ridicate de patron.

Citiți și: Ziua în care nimeni nu a scăpat! Este uluitor ce s-a întâmplat

Au fost făcute 3 percheziţii, atât la domiciliul şi reşedinţa bărbatului, cât şi la locuinţa unui tânăr, de 22 de ani, din comuna Rucăr. Potrivit Poliției Argeș, au fost găsite mai multe obiecte de îmbrăcăminte şi un spray iritant-lacrimogen, bunuri susceptibile a fi fost folosite la tâlhărie.

Din cercetări s-a constatat că tânărul din Rucăr l-ar fi favorizat pe suspect după săvârşirea infracţiunii, în sensul că ar fi ascuns obiectele de vestimentaţie pe care acesta din urmă le-ar fi purtat când ar fi comis fapta. De asemenea, conform sursei citate, asupra tânărului din Rucăr au fost găsite mai multe înscrisuri sub semnătură privată susceptibile a fi falsificate: contracte de vânzare-cumpărare pentru un vehicul care ar fi fost folosit de suspect la comiterea tâlhăriei.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore și vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă, acuzațiile fiind de tâlhărie, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi favorizarea făptuitorului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90