930×122 CAPRA 5

cristescu

TÂLHARUL CARE I-A BĂTUT PE SOȚII CRISTESCU ÎN VILA LOR DIN GĂVANA A FOST PRINS

Individul care în seara zilei de 16 mai i-a bătut în vila lor din cartierul piteștean Găvana pe omul de afaceri Ovidiu Adrian Cristescu și soția lui a fost prins.

Citiți și: Argeș. Incendiu devastator! O vilă a fost mistuită de flăcări

Principalul suspect în cazul tâlhăriei a fost depistat și prins astăzi de polițiști în Sibiu. Pentru identificarea celui în cauză, un bărbat, de 33 de ani, din Sibiu, polițiștii români au cooperat cu autoritățile judiciare franceze.

În urma investigațiilor făcute de o echipă complexă de cercetare formată din polițiști din Argeș, Constanța și Sibiu, echipă care a acționat sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale a Inspectoratului General al Poliției Române, a fost identificat și depistat principalul suspect. Activitățile investigative au avut loc în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Citiți și: Pitești. Vilă de jumătate de milion de euro, la vânzare prin executare silită

Individul este bănuit că a pătruns în curtea vilei prin escaladarea gardului, iar din interior, prin violență asupra proprietarilor, a sustras 5.000 de euro și 7.000 de lei.

În urma expertizării de către specialiștii criminaliști din cadrul Institutului Național de Criminalistă-I.G.P.R a mijloacelor materiale de probă ridicate de la fața locului, a rezultat că persoana care a comis infracțiunea a participat la o faptă cu mod de operare asemănător, petrecută la începutul acestei luni, în Mangalia, județul Constanța.

De asemenea, datele obținute au fost comunicate partenerilor din cadrul Tratatului de la Prüm, prin intermediul Institutului Național de Criminalistică, omologii francezi semnalând un rezultat pozitiv, cel în cauză fiind bănuit de comiterea unor fapte cu mod de operare similar pe teritoriul unor state europene.

Astfel, în urma activităților investigative desfășurate și a schimbului de date cu autoritățile franceze realizat prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională-I.G.P.R., bărbatul din Sibiu a fost stabilit ca principal suspect în cauză. Suspectul a fost dus cu duba de Poliție la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș din Pitești pentru audieri.

Activitățile în cauză s-au desfășurat cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale-I.G.P.R. Ancheta continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Pe aceeași temă: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/cumplit-om-de-afaceri-si-sotia-lui-batuti-cu-ranga-vila-lor-din-gavana/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3