New Profesional Consult 930 x 122

gunoi

TAXA DE GUNOI, „FENTATĂ” ÎN MIOVENI

Primăria Mioveni le reamintește locuitorilor oraşului că au obligaţia să achite taxa specială de colectare, transport şi depozitare a gunoiului menajer. Taxa este de 7, 5 lei pe lună de persoană, adică de 90 de lei pe an de persoană.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Proprietarii de locuințe sunt rugați să completeze corect numărul de persoane care domiciliază la o adresă sau alta în vederea calculării corecte a taxei pentru fiecare familie în parte: „Proprietarul locuinţei are obligaţia depunerii declaraţiei pentru stabilirea taxei de salubrizare. În declaraţie se vor menţiona toate persoanele care locuiesc la acea adresa (membrii familiei, rude, chiriaşi, etc.). Aducem în atenţie publică faptul că personalul Consiliului Local cu atribuții de control efectuează permanent verificări privind numărul locatarilor existenţi la adresa respectivă şi oferă sprijin biroului Impozite şi taxe prin furnizarea de informaţii utile în vederea actualizării bazei de date. Declararea eronată a numărului persoanelor care domiciliază constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă între 279 şi 696 de lei”, avertizează Primăria Mioveni.

„Pentru a beneficia în continuare de servicii de calitate în ceea ce priveşte colectarea deşeurilor şi pentru a preîntampina fenomenul de abandonare şi depozitare a gunoaielor pe domeniul public, rugăm toţi locuitorii oraşului Mioveni să procedeze la declararea corectă a numărului de persoane şi la plata taxei, conform deciziilor de impunere pentru anul fiscal 2014.”, adaugă reprezentanții Primăriei. (Foto: Facebook Mioveni Argeș) 

Citiți și: Apare o nouă taxă! Toți vom plăti!

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3