930 x122 grota rece

Arges

TAXA DE TIMBRU DE MEDIU, RESTITUITĂ?

Taxa de timbru de mediu, restituită? Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Argeș face precizări importante cu privire la restituirea taxei de timbru de mediu.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

„În ultimele zile, la ghișeele AJFP Argeș s-au prezentat numeroși contribuabili în vederea depunerii de cereri de restituire a taxei de timbru de mediu, achitate în perioada 15.03.2013 – prezent. Aceste solicitări vin în contextul în care, începând de la data de 01.02.2017, timbrul de mediu pentru autovehicule nu se mai datorează la înmatricularea autoturismelor, potrivit Legii nr. 1/2017, art. XII.

Precizăm că la data prezentei nu există prevederi legale privind restituirea timbrului de mediu.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Imediat ce actul normativ va fi publicat în Monitorul Oficial, AJFP Argeș le va face cunoscut contribuabililor acest lucru, atât prin intermerdiul mass media, cât și prin site-ul instituției. Pentru mai multe informații referitoare la timbrul de mediu vă puteți adresa Ministerului Mediului.”, precizează Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3