930 x122 grota rece

accident

TAXI ACTUAL, ACCIDENT LA MUNTENIA

UPDATE: Taximetristul, Gheorghe B., în vârstă de 66 de ani, din Pitești, nu a acordat prioritate de trecere la ieșirea din parcare. Șoferul autoturismului BMW, Mihai M., de 19 ani, tot din Pitești, a fost accidentat ușor.

Citiți și: Argeș. Accident grav, acum! E ,,măcel” pe străzi!

Un autoturism de la firma Taxi Actual a fost implicat astăzi într-un accident rutier. Accidentul a avut loc la ieșirea din parcarea Hotelului Muntenia din centrul Piteștiului către bulevardul Republicii.

Potrivit primelor informații, la ieșirea din parcare taximetristul nu ar fi acordat prioritate de trecere. Mașina de taxi a intrat în coliziune cu un autoturism BMW. La fața locului s-au deplasat un echipaj medical cu ambulanță de la Serviciul Județean de specialitate și polițiștii rutieri. Vom reveni cu amănunte.

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș: Șofer de 74, implicat în evenimentul rutier

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3