New Profesional Consult 930 x 122

bani

TE INTERESEAZĂ? SE DAU BANI MAI MULŢI

Bani mai mulţi pentru „Casa Verde”
Ministerul Mediului a decis să suplimenteze cu 20 de milioane de lei bugetul alocat populaţiei pentru programul „Casa Verde”, 3.000 de noi solicitanţi putând accesa astfel programul, în condiţiile în care aproape două treimi din bugetul total au fost consumate doar în primele două zile ale perioadei de depunere a dosarelor.

La Agenţia pentru Protecţia Mediului Piteşti, circa 500 de persoane au stat la coadă şi în weekend pentru a prinde deschiderea programului „Casa Verde” care a avut loc luni.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Programul „Casa Verde” a demarat luni, iar până la această oră a fost epuizată circa 65,8 la sută din suma pusă la dispoziţie de MMAP prin Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), înainte de suplimentarea decisă miercuri. La sfârşitul zilei de 10 octombrie, cele mai multe dosare au fost depuse, conform datelor MMAP, în judeţele Prahova (201 dosare), Neamţ (169 dosare) şi Vaslui (144 dosare). Cele mai puţine dosare s-au depus în judeţul Brăila – 36 dosare.

Ministerul mai arată că, din punct de vedere procentual, există judeţe precum Mehedinţi sau Sălaj, unde în prima zi de depunere a dosarelor bugetul a fost epuizat.

Citiți și: Bani pentru milioane de români! Se întâmplă astăzi!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3