New Profesional Consult 930 x 122

mal

TERIBIL! ÎN PARCUL LUNCA ARGEȘULUI ÎNCĂ O BUCATĂ DIN MAL S-A SURPAT!

Malul din parcul Lunca Argeșului, din zona Zăvoi a Piteștiului, continuă să se surpe. Nici până astăzi Primăria nu a trecut la lucrări de consolidare.

Citiți și: Cele mai mari parcuri din Pitești se ”transformă”

Față de acum două luni (foto sus), când ePitești a atras din nou atenția asupra subiectului, situația s-a înrăutățit. O altă bucată de pământ, cu tot cu asfaltul de deasupra, de pe aleea de promenadă, a căzut în apa râului. Evident că în lipsa unor lucrări procesul de erodare va continua. Chestionat în luna august în legătură cu subiectul, viceprimarul Cornel Constantin Ionică afirma că administrația locală și Apele Române au în vedere consolidarea cu gabioane a malului, dar admitea că nu știe când va fi materializată această intenție. Poate la Paștele Cailor, domnule viceprimar? Până una alta, zona rămâne închisă publicului, fiind pe mai departe împrejmuită cu garduri metalice. Amintim că surparea malului a fost cauzată de inundațiile care au avut loc în primăvara și vara acestui an.

Pe aceeași temă: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/cumplit-galerie-foto-de-groaza-din-parcul-lunca-argesului/.

Citiți și: Pitești. Super concert în Lunca Argeșului! Cine vine să cânte!

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3