930 x122 grota rece

18 ani

TERIBIL! UN ȘOFER DE 18 ANI A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN STÂLP!

Asupra unora dintre șoferi, nu puțini, avertismentele Poliției și mediatizarea în presă a accidentelor rutiere grave au efectul unei frecții la un picior de lemn. Cu alte cuvinte, efectul este zero.

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

Un tânăr în vârstă de 18 ani din comuna argeșeană Poiana Lacului, „boboc” în ale șofatului, a intrat cu viteză mare într-o curbă la dreapta pe un drum de pe raza localității în care domiciliază. A pierdut controlul asupra volanului, iar autoturismul a izbit un stâlp de susținere a rețelei de furnizare a energiei electrice. Ca prin minune, atât el, cât și prietenul său, un consătean tot de 18 ani, pasager pe locul din dreapta față, au scăpat cu viață. Potrivit Poliției Argeș, rănile suferite de cei doi în urma impactului au fost minore.

Tânărul șofer, care nu era băut, s-a ales cu dosar penal. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3