New Profesional Consult 930 x 122

constructii

TERMEN PENTRU DECLARAREA ȘI PLATA IMPOZITULUI PE CONSTRUCȚII

26 mai este termen limită la Fisc și pentru declararea impozitului pe construcții aferent acestui an. De asemenea, 26 mai este ultima zi pentru achitarea primei ratei dintre cele două în care se achită impozitul respectiv.

Citiți și: Ce trebuie să faci ca să plăteşti un impozit mai mic pe locuinţă

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș informează că declararea impozitului se face prin completarea formularului 100 („Declaraţie privind obligaţiile de plată la bugetul de stat”). Impozitul pe construcții este datorat de persoanele juridice române (cu excepţia instituţiilor publice, a institutelor naţionale de cercetare-dezvoltare, a asociaţiilor, a fundaţiilor şi a celorlalte persoane juridice fără scop patrimonial), de persoanele juridice străine care desfăşoară activitate prin intermediul unui sediu permanent în România și de persoanele juridice cu sediul social în România înfiinţate potrivit legislaţiei europene.

Finanțele Publice Argeș precizează că în cazul persoanelor juridice nou-înființate, acestea datorează impozit pe construcții începând din anul fiscal următor. (Foto: Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș)

Citiți și: Argeș. Mișcări pe piața construcțiilor!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90