Donaris 930 x 122

persoane

TINERE DIN PITEȘTI, OBLIGATE SĂ FACĂ SEX PE BANI – „MASCAȚII” I-AU SĂLTAT PE SUSPECȚI

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. Piteşti au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de persoane.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş („mascații”), polițiștii și procurorii au făcut 5 percheziţii domiciliare (una în Argeş şi patru în Dâmboviţa) la locuinţele unor indivizi bănuiți de trafic de persoane. La acţiune au participat şi poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa și jandarmi.

Din cercetări a reieşit că în perioada noiembrie 2014-februarie anul acesta membrii grupării ar fi recrutat tinere din Piteşti şi Târgovişte, le-ar fi adăpostit şi constrâns, prin violenţă, să întreţină relaţii sexuale cu clienţi racolaţi prin intermediul unor anunţuri publicate în presa locală. Membrii grupării sunt bănuiţi că ar fi obţinut din infracţiuni aproximativ 50.000 de lei.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

În urma percheziţiilor au fost găsite şi ridicate 11 telefoane mobile, înscrisuri şi sume de bani susceptibile a proveni din infracţiuni de trafic de persoane. De asemenea, au fost găsite trei tinere, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, care ar fi victime ale grupării.

La sediul D.I.I.C.O.T. Piteşti au fost aduse 5 persoane pentru audieri.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Inspectoratului General al Poliţiei Române şi al DIPI. (Foto Arhivă: diicot.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90