SMART KIDS 930X122

diicot

TRAFICANȚI, REȚINUȚI! DROGURI VÂNDUTE ÎN PITEȘTI, BASCOV ȘI STÂLPENI

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Piteşti, au făcut opt percheziţii domiciliare. Perchezițiile au avut loc în Pitești, comuna argeșeană Stâlpeni și Bucureşti la persoane bănuite de trafic de droguri.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Din cercetări a reieşit că în perioada ianuarie-iunie anul curent membrii grupării ar fi achiziţionat diverse cantităţi de droguri din Capitală, pe care ulterior le-ar fi porţionat şi vândut în Piteşti şi comunele argeșene Bascov şi Stâlpeni.

Potrivit Poliției Argeș, în urma percheziţiilor au fost descoperite droguri, cântare şi alte ustensile folosite la dozarea şi consumul de droguri, diferite sume de bani, telefoane mobile şi cartele SIM.

Citiți și: Prejudiciu de 13 milioane de €! 79 de percheziții în 14 județe, inclusiv Argeș

La sediul D.I.I.C.O.T. Piteşti au fost conduse pentru audieri 26 de persoane. Cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Activităţile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române. (Foto „mascați”: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3