Donaris 930 x 122

Arges

TRAGEDIE ÎN ARGEȘ! A3: COPILUL LOVIT CU PIETRE A MURIT

Copilul bătut cu pietre în luna februarie a acestui an în curtea şcolii din comuna argeșeană Slobozia a murit, anunță Antena 3. Băiatul, în vârstă de 14 ani, era în comă, internat în spitalul „Bagdasar Arseni” din București.

Citiți și: Strat de zăpadă de zeci de centimetri în Argeș

În februarie mai mulţi elevi l-ar fi lovit cu pietre pe băiat atunci când acesta a venit la şcoală pentru a lua de la sora lui mai mică laptele și cornul servite elevilor prin cunoscutul program guvernamental. A doua zi după incident copilul şi-a pierdut cunoştinţa şi a intrat în comă profundă.

Dus inițial la spitalul din comuna Mozăceni și apoi în Pitești, copilul a fost transportat în cele din urmă la spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală și supus unei intervenții chirurgicale.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Deşi a fost lovit la şcoală nimeni nu a anchetat serios cele întâmplate, potrivit A3. Chiar dacă vinovatul va fi identificat, acesta nu va răspunde penal, dat fiind faptul că presupuşii agresori nu au mai mult de 10 ani, conform sursei citate. Poliţiştii au deschis dosar penal in rem, adică în legătură cu fapta, nu asupra unor persoane anume. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90