930×122 CAPRA 5

gavana

TRAGEDIE ÎN GĂVANA

Tragedie în Găvana. În ultimele 24 de ore echipajele SMURD din județul Argeș au intervenit la 52 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La 8 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Ieri, în jurul orei 8:45, un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit pe bulevardul Nicolae Bălcescu din zona de nord a municipiului la un bărbat în vârstă de 74 de ani, găsit în stradă în stop cardio-respirator. S-au făcut manevre de resuscitare, cu succes, bărbatul fiind transportat la spital, a anunțat cu puțin timp în urmă Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Potrivit sursei citate, tot ieri, în jurul orei 12:15, un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la același Detașament de Pompieri Pitești a intervenit pe strada Găvana la un alt bărbat, tot de 74 de ani, găsit și el căzut în stradă, de asemenea în stop cardio-respirator. S-au făcut manevre de resuscitare, dar, din păcate, în acest caz fără rezultat. S-a constatat decesul. În ceea ce privește cauza morții, ISU Argeș precizează pentru ePitești că aceasta va fi stabilită de medicul legist. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90