930 x122 grota rece

Pitesti

TRAGEDII ÎN PITEŞTI

Tragedii în Piteşti. Echipajele SMURD au avut din nou de lucru în acest weekend, iar în unele situaţii intervenția a fost fără rezultat.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Astfel, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Piteşti a intervenit pe bulevardul Republicii la un bărbat în vârstă de 61 de ani, găsit în stradă în stop cardio-respirator. S-a început efectuarea manevrelor de resuscitare și s-a solicitat în ajutor echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, care a continuat manevrele, dar fără rezultat.

De asemenea, un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă şi spumă şi un altul cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat au intervenit tot în Pitești, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la parterul unui imobil. S-a pătruns în locuinţă prin forţarea uşii de la intrare cu ajutorul accesoriilor din dotare. În interior a fost găsit proprietarul, de 49 de ani, cu rigiditate cadaverică (decedat), cel mai probabil în urma unui infarct.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90