930×122 CAPRA 5

calea depozitelor

cauciucuri_iarna

TRAGIC! EXPLOZIE LA O VULCANIZARE DIN PITEȘTI! UN OM A MURIT, IAR ALTUL A FOST RĂNIT!

O explozie puternică a avut loc în această dimineață la o vulcanizare de pe strada „Depozitelor” din Pitești. Din păcate, în urma exploziei un angajat a murit, iar un altul a fost rănit.

Citiți și: Salvat din ghearele morții: ,,Cu mâinile goale, a stins flăcările de pe corpul bărbatului”

Angajatul care a decedat avea 27 de ani. A murit în urma unui traumatism cranio-facial sever. Bărbatul rănit are 34 de ani. El a fost transportat de urgență la spital. Explozia s-a produs în momentul în care cei doi angajați de la vulcanizare încercau să schimbe un cauciuc de la roata unui autovehicul.

La fața locului s-au deplasat lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, dar și de la Inspectoratul Teritorial de Muncă, fiind vorba despre un accident de muncă. Inspectorii de la ITM anchetează dacă la vulcanizarea respectivă erau sau nu respectate normele de protecție a muncii.

Citiți și: O centrală instalată în casă a explodat. Oamenii au murit

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90