NOR CURIER 930X122

accident

TRAGIC! IMAGINI DE GROAZĂ DE LA ACCIDENT (GALERIE FOTO)

Revenim cu detalii și fotografii de la cumplitul accident rutier din această dimineață, produs în Mioveni-Argeș, pe DN 73D.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Polițiștii rutieri, care au deschis în acest caz dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, anchetează cauza. Circulând dinspre Pitești către Mioveni, șoferul autoturismului Skoda a pierdut într-o curbă controlul asupra volanului, iar mașina a intrat pe contrasens în impact frontal cu un microbuz care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului violent, conducătorul auto al Skodei, Crinu Ionuț Ungureanu, în vârstă de 27 de ani, și pasagerul din autoturism de pe scaunul din dreapta față, de 17 ani, au murit. Ambii erau din comuna argeșeană Vulturești. Alte 10 persoane sunt rănite: 9 din microbuz și una din autoturism (în vârstă de 16 ani, tot din Vulturești, persoană care a suferit răni grave).

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Persoanele din microbuz, femei care mergeau la muncă, sunt rănite, și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.3 dintre ele (toate din Mioveni, cu vârste de 53, 54 și 60 de ani) au duferit răni grave. Celelalte 6 (una în vârstă de 31 de ani din comuna Stâlpeni, o alta de 43 de ani din Mioveni și 4 din comuna Davidești, de 33, 35, 44 și 45 de ani) sunt rănite ușor.

Tânărul grav rănit din autoturism a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din București. Șoferul microbuzului a scăpat teafăr și nevătămat. (Foto: Mihai Neacșu)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3