SMART KIDS 930X122

isu argeș

TRECERE ÎN REZERVĂ LA ISU ARGEȘ

Trecere în rezervă la ISU Argeș. Locotenent colonel Vasile Casapu (sau Casi, cum îi spun colegii) a trecut în rezervă cu drept de pensie militară, după o activitate de peste 25 de ani în rândul pompierilor militari.

Citiți și: Situație scăpată de sub control! Arde masiv!

De la sergent major în anul 1990, a parcurs treptele ierarhiei militare pe mai multe funcții, atât pe partea de intervenție, cât și de prevenire. Din 2005 și până acum a îndeplinit funcția de consilier juridic și a desfășurat și alte activități specifice în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, timp de 2 ani reprezentând imaginea instituției ca purtător de cuvânt.

„S-a implicat permanent și cu profesionalism în rezolvarea sarcinilor de serviciu, iar în ceea ce privește susținerea în instanță a intereselor instituției a depus eforturi deosebite pentru a nu pierde cauzele aflate pe rolul instanțelor de judecată. Colegii îi urează să se bucure cât mai mult de binemeritata pensie și să aibă parte de multă sănătate!”, transmite ISU Argeș. (Foto: ISU Argeș)

Citiți și: Tânără dusă la spital după un accident cu BMW-ul, în Argeș

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA