930 x122 grota rece

călare

ÎN TRIVALE, CA-N VESTUL SĂLBATIC! CĂLARE LA TRAP PE BULEVARD (VIDEO)

Piteștiul este orașul nimănui. Orașul în care Primăria, Poliția Locală și Poliția Națională sunt depășite cumplit de realitățile din teren. Depășite pe banii noștri, ai plătitorilor onești de taxe și impozite. Pentru ce vă plătim, domnilor?

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Mașini parcate în dorul lelii, în parcuri câini periculoși fără botniță și lesă (vom reveni asupra subiectului!), vaci la păscut în sensul giratoriu și… călăreți pe bulevard!

Imaginile pe care vi le prezentăm au fost filmate ieri de un cititor al ePitești. Ca-n Vestul sălbatic sau ca la țară, un individ își călărește calul la trap pe bulevardul Libertății, principala arteră rutieră a cartierului Trivale. Nestingherit. Ziua în amiaza mare.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Având în vedere pasivitatea autorităților, care dorm adânc în pantofi (sau bocanci, în funcție de anotimp), nu ne-ar mira dacă în curând vom vedea pe străzile Piteștiului elefanți, girafe și hipopotami.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90