930×122 CAPRA 5

accidentul

TURC REȚINUT ÎN PITEȘTI PENTRU ÎNȘELĂCIUNE PRIN METODA „ACCIDENTUL”

Poliţiştii piteșteni de la Secția 1 au prins în flagrant delict un cetăţean turc, în vârstă de 41 de ani, în timp ce încerca să înşele o persoană cu 30.000 de lei prin metoda „Accidentul”.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Individul, care locuiește de câțiva ani încoace în România, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru înşelăciune, urmând să fie prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă.

Un piteștean de 59 de ani, partea vătămată, a informat Poliția că a fost contactat telefonic de un individ care i-a cerut 30.000 de lei sub pretextul că această sumă este necesară pentru ca fiul său, care ar fi fost implicat într-un accident de circulaţie cu victime, să nu răspundă penal.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Poliția a organizat flagrantul într-un loc public și l-a prins pe cetățeanul turc în timp ce primea banii de la denunțător.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA