930X122 MAIA

firme de curatenie

UITE CÂT TE COSTĂ SERVICIILE UNEI FIRME DE CURĂȚENIE!

Piteștencele care își permit din punct de vedere financiar apelează cu încredere şi tot mai des la firmele de curăţenie. Pentru perioada de Paști programările au fost făcute din timp.

Citiți și: O nouă firmă pe piața RCA! Prețuri sub medie!

„Am avut multe solicitări. Vremea când curăţenia se făcea cu mătura a trecut. Astăzi o campanie care oferă astfel de servicii este dotată cu maşini de curăţat și are specialişti formaţi.”, ne spune un angajat al unei firme de curăţenie. Preţurile, însă, nu sunt pentru toate buzunarele. Curățenia de la A la Z într-o garsonieră costă în jur de 250 de lei. Pentru un apartament cu două camere plătești cam 400 de lei, iar pentru un apartament cu trei camere, 600 de lei. Tarifele se stabilesc şi în funcţie de dimensiunea suprafeţelor, necesarul de personal şi de complexitatea serviciilor.

Firma de curăţenie se ocupă de aspirarea mochetelor şi a suprafeţelor neacoperite, de curăţarea şi dezinfectarea băii şi a bucătăriei, de curăţarea exterioară a frigiderului și a aragazului, de spălarea pardoselilor cu soluţii ecologice, de ştergerea prafului de pe jaluzele şi de curăţarea geamurilor.

Citiți și: Criză de carburant! Lovitură puternică pentru șoferi

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90