NOR CURIER 930X122

cod galben

ULTIMA ORĂ! COD GALBEN ÎN ARGEȘ

Ultima oră! Cod galben în Argeș. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis în urmă cu puțin timp un cod galben de ninsori local însemnate cantitativ şi temporar viscolite.

Citiți și: Zăpadă mare pe Transfăgărășan!

Codul vizează și jumătatea de nord a județului Argeș și este valabil de astăzi, 8 februarie 2017, de la ora 10, până mâine, 9 februarie, la ora 9.

Potrivit ANM, în intervalul menţionat, în sudul Moldovei şi în cea mai mare parte a Munteniei local ninsorile vor fi însemnate cantitativ şi se va depune strat de zăpadă consistent.

Citiți și: Video. Zăpadă pe un drum important din Argeș! Imagini filmate azi

În judeţele Călăraşi și Giurgiu, în sudul judeţelor Prahova şi Dâmboviţa, precum şi în judeţul Ilfov şi municipiul Bucureşti vor exista intervale de timp în care vântul va avea intensificări cu viteze de 45 – 55 km/h, iar în judeţele Vrancea, Buzău şi Ialomiţa rafalele vor depăşi 55 – 60 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii. În estul Munteniei şi sud-estul Moldovei în cursul zilei se vor menţine depunerile de polei. (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3