EcoMoto 930×122

meteo

ULTIMA ORĂ: TOATĂ ȚARA E VIZATĂ

Ultima oră: toată țara e vizată. O nouă informare de ploi moderate cantitativ, intensificări ale vântului și ninsori în zona montană a fost emisă în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Informarea a intrat deja în vigoare și este valabilă până joi, 10 noiembrie 2016, la ora 12.

ANM informează că vor fi precipitații în aproape toată țara. În jumătatea de sud va ploua mai ales sub formă de aversă. Se pot semnala descărcări electrice, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat, în special în Muntenia și Dobrogea, 40-50 l/mp. În cursul nopții de miercuri spre joi, trecător, în Transilvania și Moldova se vor semnala precipitații mixte.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Vântul va prezenta intensificări în sud-estul teritoriului, acolo unde viteza la rafală va depăși temporar 55-60 km/h.

La munte vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă și mai ales în zona înaltă rafalele de vânt vor fi de peste 70-80 km/h, viscolind ninsoarea, precizează Administrația Națională de Meteorologie.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90