New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

ULTIMELE LOCURI! ȘANSE MARI DE ANGAJARE

Mai sunt doar câteva locuri disponibile pentru cursul de Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă organizat de Profesional New Consult: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Este un curs susţinut de formatori cu experienţă, care au cunostinţele necesare pentru a putea oferi noţiuni care trebuie reținute din legea 319/2006, legea sănătăţii şi securităţii în muncă. Numărul de locuri pentru acest curs este limitat, dar încă vă mai puteţi înscrie la următoarea sesiune.

Cursul le este necesar şi util tuturor lucrătorilor care activează în domeniul protecţiei muncii, conducătorilor locurilor de muncă îndrituiți în acest sens, unităţilor economice şi instituţiilor publice care au obligaţia organizării unui department special SSM: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca. De ce e necesar acest curs? Răspunsul este simplu: pentru a evita atât amenzile foarte mari care se pot aplica în domeniu, cât și, mai ales, pentru a evita problemele ridicate de riscurile profesionale şi accidentele de muncă.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

În plus, absolvind cursul de Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca organizat de Profesional New Consult, veţi avea, pe lângă o specializare necesară şi foarte căutată pe piaţa muncii, şi şanse sporite de angajare, pentru ocuparea unui loc de muncă.

Pentru detalii despre cursul Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca vă puteţi adresa firmei Profesional New Consult:

-Sediu: Pitești, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3 (lângă Pub-ul Guiness)

-Telefon mobil: 0784.333.777; 0784.045.025; 0725.420.330

-Telefon/Fax:  0348.436.899

-E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

-Web: www.profesionalnewconsult.ro.

Firma Profesional New Consult va organiza în perioada următoare și alte cursuri recunoscute şi acreditate:

Curs Inspector Resurse Umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

Curs Contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

Curs Responsabil de Mediu http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu

Curs Arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3