Donaris 930 x 122

Pitesti

UN ELEV DE LA „ZINCA” FACE VIDEOCLIP CU PITEȘTIUL UNDERGROUND

Alexandru George Iancu, elevul de 16 ani de la Colegiul Național Liceal „Zinca Golescu” pasionat de fotografie, vrea să promoveze pe ritmuri hip-hop partea underground a Piteştiului. Adolescentul își propune să realizeze în acest sens un videoclip la care sunt invitați să participe toți cei interesați. Întâlnirea „actorilor” este programată pentru mâine, 11 octombrie, la ora 12, în parcarea de la fostul Bowling (de lângă Bazinul Olimpic).

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

„Oraşul ăsta este și o sumă de talente, de la copii până la oameni în toată firea, pasionaţi de bike sau de maşini ori grafferi. Este underground-ul, partea nespusă a oraşului nostru, parte care trebuie să iasă la suprafaţă.”, declară Alexandru pentru ePitești.

Despre Alexandru George Iancu puteți (re)citi mai multe accesând linkul următor: http://epitesti.ro/social/isi-deschide-studio-foto-la-16-ani-invata-la-zinca-golescu/. (Foto: Facebook Alex Iancu Photographer)

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3