EcoMoto 930×122

jupiter city

UN NOU MAGAZIN LA JUPITER CITY! BRAND DE TOP

Un nou magazin la Jupiter City! Retailerul turc LC Waikiki a închiriat un spațiu de 1.000 de metri pătrați în centrul comercial Jupiter City Shopping Center din Pitești (deținut de Jupiter Group), tranzacție intermediată de DTZ Echinox. Deschiderea magazinului este programată pentru primăvara acestui an, urmând să ducă proiectul la un grad de ocupare de 100%.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

LC Waikiki este unul dintre cei mai mari retaileri europeni de fashion, având în operare peste 730 de magazine în 34 de țări. Retailerul a intrat în România în 2009, deschizând aici primul magazin din afara Turciei, iar în prezent a ajuns la o rețea locală de 22 de magazine în București și în marile orașe din țară.

„Deschiderea magazinului din Pitești este un pas natural în procesul de dezvoltare a rețelei LC Waikiki pe piața locală, ținând cont de dimensiunea și puterea de cumpărare a orașului, iar alegerea proiectului Jupiter City Shopping Center vine să reconfirme poziția acestuia ca principală destinație de shopping din Pitești. Practic, continuăm demersurile începute de proprietar în urmă cu 3 ani prin aducerea H&M și o parte dintre brand-urile grupului Inditex (Bershka, Pull & Bear și Stradivarius), iar planurile noastre de creștere a atractivității mix-ului de chiriași din cadrul Jupiter City nu se opresc aici. Piața locală de retail traversează un moment bun, cu creșteri semnificative ale vânzărilor pe toate segmentele, lucru vizibil și prin prisma faptului că centrele comerciale performante sunt închiriate aproape integral.”, declară Bogdan Marcu, partner Retail Agency DTZ Echinox.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Centrul comercial Jupiter City Shopping Center a fost deschis în 2008 și este cel mai mare proiect comercial din Pitești și județul Argeș. Proiectul are o suprafațî închiriabilă de 45.000 de mp, beneficiază de 1.800 de locuri de parcare și găzduiește numeroase branduri internaționale și naționale, dintre care amintim: Carrefour, Praktiker, Mobexpert, Media Galaxy, Decathlon, H&M, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, New Yorker, Sephora, Intersport, Orsay și Noriel.

Tot în primăvara acestui an pe lista de chiriași a proiectului Jupiter City va intra și retailerul de încălțăminte CCC, care va deschide pe o suprafață de 600 de mp primul său magazin în Pitești.

DTZ este unul dintre cei mai activi consultanți imobiliari pe segmentul de retail, punându-și amprenta asupra celor mai importante centre comerciale din București și din țară. Per total, anul trecut departamentul de retail al DTZ Echinox a intermediat tranzacții de închiriere în suprafață de peste 20.000 de mp în București și în țară. DTZ a intermediat tranzacții de închiriere cu toți jucătorii importanți din piața locală de fashion, contractul semnat la Jupiter City reprezentând a cincea colaborare cu retailerul LC Waikiki.

Despre DTZ

DTZ a fuzionat la nivel global în 2015 cu Cushman & Wakefield. Noua companie operează sub brandul Cushman & Wakefield, are peste 43.000 de angajați, gestionează peste 4 milioane de mp la nivel mondial în numele clienților instituționali, corporate și privați și va avea venituri de peste 5,5 miliarde de dolari.

Despre LC Waikiki

LC Waikiki a luat naștere în Franța în 1988, iar după anul 1997 a devenit parte a grupului turc LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş.. Astăzi LC Waikiki operează 733 de magazine în 34 de țări. În 2009 retailerul turc a deschis în România primul magazin din afara Turciei și are în prezent 22 de unități în București și în marile orașe din țară.

Despre Jupiter City

Jupiter City a fost deschis în 2008 și este cel mai mare proiect comercial din Pitești și județul Argeș. Proiectul are o suprafață închiriabilă de 45.000 de mp, beneficiază de 1.800 de locuri de parcare și găzduiește numeroase branduri internaționale și naționale, dintre care amintim: Carrefour, Praktiker, Mobexpert, Media Galaxy, Decathlon, H&M, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, New Yorker, Sephora, Intersport, Orsay și Noriel.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90