Donaris 930 x 122

avion

UN OM DE AFACERI ARGEȘEAN S-AR FI SINUCIS ÎNTR-UN AVION. EL ERA ABSOLVENT DE „ODOBESCU”

Noaptea trecută, în jurul orei 3, ora României, un cetățean român a fost găsit mort în toaleta unui avion care circula între Bogota (Columbia) și San Jose (Costa Rica).

Citiți și: Nenorocire! Un polițist și-a încheiat socotelile cu viața, în timpul serviciului

Potrivit reporterntv.ro, care citează presa sud-americană, ar fi vorba de omul de afaceri Costel Comana, patron al companiei private de transport feroviar Regiotrans. Conform dcnwes.ro, afaceristul s-ar fi sinucis, spânzurându-se cu șireturile de la pantofi. Sursele spun că omul de afaceri ar fi fost însoțit în călătoria cu avionul de o femeie în vârstă de 35 de ani,  cărei identitate nu a fost dată publicității de autorități.

Comana era cercetat într-un dosar de corupție, dar nu se mai afla în țară. În vârstă de 53 de ani, Costel Comana locuia în Brașov, dar era născut în comuna argeșeană Izvoru. De asemenea, era absolvent al actualului Colegiu Național Liceal „Alexandru Odobescu” din Pitești. Ulterior, absolvise Universitatea Politehnica din Capitală. Era unul dintre cei mai bogați români. În Top 300 Capital averea sa fusese estimată la 30-32 de milioane de euro. (Foto: dcnews.ro)

Citiți și: Șocant! O tânără mamă s-a sinucis la câteva zile după ce a născut. Renunțase la copil

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3