New Profesional Consult 930 x 122

mircea dumitrana

UN PITEȘTEAN A ANUNȚAT PE FACEBOOK CĂ SE VA SINUCIDE

Un bărbat în vârstă de 34 de ani s-a spânzurat aseară în locuința lui de pe strada Trivale din Pitești.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

În urmă cu câteva zile bărbatul, Mircea Dumitrana, și-a anunțat practic, pe pagina sa de Facebook, intenția de a-și pune capăt zilelor.

„Oricine trebuie să moară într-o zi… Pentru mine acea zi a venit. Mulți mă vor crede un laș sau poate prost sau orice altceva, asta este, nu îmi pare rău. Vreau doar să îmi cer iertare prietenilor mei… Nu mai pot trăi pur și simplu. Vă rog să mă iertați. Trebuia să se ajungă și aici. Viața este doar un drum spre moarte.”, a scris el pe 22 iulie, textul fiind adăugat unei melodii interpretată de BUG Mafia feat Cătălina și intitulată „Viața-i doar un drum spre moarte”.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

O zi mai târziu, pe 23 iulie, a postat și o fotografie de pe internet pe care era scris „Nimănui nu îi pasă de tine până nu ești frumos, bogat sau mort!”.

Nu există informații că bărbatul ar fi lăsat vreun bilet de adio în care să explice de ce urma să recurgă la acest gest extrem.

Mircea Dumitrana avea un băiețel în vârstă de aproape 5 luni dintr-o relație cu o fată cu care nu era căsătorit. Fata este minoră și are 16 ani. (Foto: Facebook)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90