EcoMoto 930×122

gavana

UN PITEȘTEAN RECLAMĂ: PETARDE ÎN GĂVANA

Un piteștean ne-a scris pe adresa redacției, reclamând o situație de neacceptat.

Citiți și: Tinerii din România pot călători GRATIS!

„Doresc să sesizez faptul că de ceva vreme în Pitești au reapărut petardele. Cel puțin în cartierul Găvana, după lăsarea serii, grupuri de adolescenți le folosesc, tulburând grav liniștea publică.”, ne scrie cititorul nostru.

El le cere polițiștilor să își facă datoria: „La mică distanță este și Secția 2 Poliție, însă nu se ia nicio măsură. O singură dată tinerii au fost surprinși de mașina Poliției, dar au scăpat ușor cu fuga.”

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

„Aproape în fiecare seară se aude zgomotul petardelor! Interesant ar fi să se afle cine le comercializează, mai ales atât de devreme. După cum mulți știu, doar la finele lunii decembrie sunt permise. În orice caz, trebuie luate măsuri! Este o situație de nesuportat!”, mai solicită piteșteanul.

Amintim că nu cu mulți ani în urmă comercializarea și folosirea petardelor și a celorlalte obiecte pirotehnice pentru sărbătorile de iarnă au fost strict restricționate. Motivul, unul cât se poate de întemeiat: accidentele și zgomotul infernal provocate de utilizarea necontrolată a acestora. Inclusiv Piteștiul devenea către sfârșitul lunii noiembrie și mai ales în decembrie un adevărat „Kosovo”.

Ne raliem demersului cititorului nostru și cerem Poliției să intervină.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90