930X122 MAIA

accident

UN TIR ÎNCĂRCAT CU PORCI S-A RĂSTURNAT! (GALERIE VIDEO ȘI FOTO DE LA ACCIDENT)

Revenim cu imagini și fotografii de la accidentul produs cu puțin timp în urmă în comuna argeșeană Bradu la ieșirea de pe autostrada A 1 București – Pitești, pe DN 65.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Un TIR cu număr de București încărcat cu porci vii s-a răsturnat în afara părții carosabile, într-o râpă de la marginea drumului.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Șoferul a fost descarcerat. În vârstă de 45 de ani, conducătorul auto este conștient și a primit îngrijiri medicale de la un echipaj de pe o ambulanță SMURD, fiind transportat ulterior la spital. La fața locului se află și pompierii, care caută acum soluții pentru salvarea animalelor rămase blocate în TIR. Au intervenit un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim-ajutor calificat, un altul de descarcerare și un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu.

Cauza accidentului urmează să fie stabilită de polițiștii rutieri.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90