930X122 MAIA

Arges

UNDE-S ȘPĂGILE DE ALTĂDATĂ? ÎN ARGEȘ LA EXAMENUL PENTRU PERMIS AUTO SE PICĂ PE RUPTE!

Cu ceva ani în urmă permisele auto în Argeș se obțineau ca pe bandă rulantă. În schimbul unei șpăgi orice analfabet putea deveni șofer cu acte în regulă. După ce Direcția Națională Anticorupție Pitești a făcut ordine și, ulterior, după informatizarea examenului teoretic situația s-a schimbat radical. O dovedește și procentul mic al candidaților care au reușit să promoveze examenul în primele șase luni ale acestui an.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Astfel, în perioada 1 ianuarie-30 iunie pentru examenul de obținere a permisului auto în Argeș au fost programați 13.638 de candidați. Dintre aceștia, la examenul teoretic s-au prezentat 10.920 de persoane. La finalul acestei probe au fost declarați admiși 6.441, adică un procent de 58, 98 %. După susținerea probei de traseu dintre aceștia au obținut permisul auto numai 3.787 de persoane (34, 09%.).

În ceea ce privește numărul efectiv de permise de conducere emise în Argeș în primele șase luni ale anului, incluzând aici și permisele nou obținute și cele preschimbate, numărul acestora a fost de 7.019.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90