Donaris 930 x 122

ajutoare

UNDE ȘI CÂND POT FI DEPUSE CERERILE PENTRU AJUTOR DE ÎNCĂLZIRE

După cum v-am informat deja, luni, 5 octombrie, în Piteşti va începe colectarea cererilor pentru ajutoare de încălzire şi a declaraţiilor pe propria răspundere privind veniturile celor care le solicită.

Citiți și: Anunț uriaș despre ajutoarele de încălzire și energie!

Cererile trebuie însoţite de documentele referitoare la numărul de membri ai familiei, la veniturile şi bunurile solicitanţilor.

În ceea ce privește ajutoarele acordate pentru piteștenii ale căror locuințe sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare, documentele se vor depune la sediul SC Termo Calor Confort SA de pe Calea Bucureşti şi la punctele termice 907, 404, 510, 602, 802 şi 1006. Programul va fi zilnic de luni până vineri inclusiv de la ora 8:30 la 15.

Citiți și: Pitești. Practici ilegale sub ochii autorităților. Director din subordinea Primăriei: „E adevărat!”

Documentele necesare acordării ajutorului pentru piteștenii ale căror locuințe sunt încălzite cu gaze naturale, combustibili solizi sau petrolieri şi energie electrică trebuie depuse individual la două centre: centrul de încasare a taxelor şi impozitelor locale de la Casa Cărţii şi centrul de la blocul M 5a din Găvana. Programul la cele două centre va fi următorul: de luni până miercuri între orele 8 și 15:30, joi între 8 și 18, iar vineri între 8 și 12:30.

Cererile şi declaraţiile pe propria răspundere vor fi înregistrate numai dacă poartă viza de certificare a asociaţiei de proprietari de care aparţine solicitantul.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3