930 x122 grota rece

accident

UPDATE: ACCIDENT CU VICTIMĂ ÎN PITEȘTI

UPDATE: accident cu victimă în Pitești. Un şofer în vârstă de 28 de ani, din Piteşti, în timp ce conducea din direcția Centru către Găvana, pe strada Mircea Eliade, a lovit cu un autoturism o femeie pe trecerea de pietoni. Potrivit Poliției Argeş, şoferul nu a respectat indicatorul „cedează trecerea”. Victima, de 74 de ani, a fost transportată la spital. Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Accidentul s-a produs în Nord, în zona benzinăriei Mol din vecinătatea hipermarketului Kaufland. Potrivit primelor informații, o femeie ar fi fost lovită de un autoturism. Persoana este rănită. De vină ar fi șoferul mașinii, care nu i-ar fi acordat prioritate de trecere. La fața locului a ajuns o ambulanță de la Serviciul Județean de specialitate.

Vom reveni cu detalii. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3