930 x122 grota rece

accident

UPDATE: ACCIDENT. FEMEIE GRAV RĂNITĂ

UPDATE: accident. Femeie grav rănită. Victima, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, are 44 de ani. Este din Ștefănești. Rănită grav, în stare de inconștiență, ea a fost transportată la spital cu o ambulanță SMURD. Conform sursei citate, femeia a suferit două traumatisme: unul cranio-cerebral grav și un altul toraco-abdominal. La această oră, este intubată la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean din Pitești.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Vinovat pentru producerea accidentului este un șofer de 54 de ani din Pitești, care se afla la volanul unui autoturism Suzuki Vitara. În timp ce se deplasa pe DN7 din direcția Topoloveni către Pitești, mașina a derapat și a lovit-o pe femeie. Șoferului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un accident s-a produs în urmă cu doar câteva minute în orașul Ștefănești. O femeie a fost lovită de un autoturism. Vom reveni cu amănunte. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90