930 x122 grota rece

accident

UPDATE: ACCIDENT GRAV. MAȘINI FĂCUTE PRAF

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 124, pe raza localității Valea Ursului (comuna Bascov) din județul Argeș. Au fost implicate mai multe autovehicule. Vom reveni cu detalii.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

UPDATE 1: A fost un carambol care, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, a antrenat nu mai puțin de 5 mașini: un autocar, un TIR și trei autoturisme. Conform sursei citate, accidentul s-a soldat cu 13 răniți. Ca prin miracol, nu sunt persoane decedate sau încarcerate. Potrivit primelor informații, rănile nu ar fi grave și nu ar pune viața în pericol.

ISU precizează că dintre cele 13 persoane cu probleme, 6 au fost transportate la spital, iar 7, cu atacuri de panică și leziuni ușoare, au primit îngrijiri medicale la fața locului. Autoturismele, mai ales două dintre ele, sunt făcute praf. Polițiștii rutieri vor stabili cauza. Deocamdată, cauza nu este cunoscută. Menționăm că partea carosabilă este umedă în urma ploilor căzute. La această oră, traficul rutier în zonă este întrerupt pe ambele sensuri de mers.

Citiți și: Alt bolid de lux BMW, accident grav în Argeș!

UPDATE 2: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 9:40 circulația auto în zona accidentului a fost reluată pe o bandă, alternativ, dirijată de poliţişti. Conform primelor cercetări, cauza accidentului a fost nepăstrarea distanţei de siguranţă în mers. Șoferul TIR-ului nu ar fi păstrat distanţa regulamentară faţă de un autoturism, lovindu-l în spate. Din impact, acesta din urmă s-ar fi ciocnit de alte două autoturisme, care circulau în faţa lui. Autocarul a fost lovit de TIR, după ce, în urma coliziunii cu autoturismul, șoferul autotrenului a intrat pe contrasens.

UPDATE 3: În jurul orei 12 circulația a fost reluată pe ambele benzi, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Potrivit sursei citate, TIR-ul şi autocarul au fost scoase în afara părţii carosabile, urmând ca în scurt timp de pe marginea drumului să fie ridicate şi autoturismele. Pe tronsonul Bascov – Drăganu încă se circulă în coloană, nu numai ca urmare a accidentului, ci şi pentru că în zona Drăganu se execută lucrări la carosabil, mai precizează Centrul Infotrafic.

UPDATE 4: Șoferul de TIR vinovat pentru producerea accidentului este din Caransebeș (născut în anul 1968). Autocarul era condus de un buzoian (născut în 1971). Șoferii autoturismelor implicate sunt din Râmnicu Vâlcea (născut în 1975, conducea un Volkswagen Passat), din Pitești (născut în 1994, conducea un Cielo) și din Costești-Argeș (născut în 1995, conducea un Opel). (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90